Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților și Editura Universul Juridic anunță extinderea parteneriatului inițial prin care se oferea acces gratuit stagiarilor profesiei la portalul universuljuridic.ro și, respectiv, la arhiva video a Conferințelor Universul Juridic și către accesul gratuit al stagiarilor profesiei de avocat la transmisia LIVE a Conferințele ONLINE Universul Juridic

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților și Editura Universul Juridic anunță extinderea parteneriatului inițial prin care se oferea acces gratuit stagiarilor profesiei la portalul universuljuridic.ro și, respectiv, la arhiva video a Conferințelor Universul Juridic și către accesul gratuit al stagiarilor profesiei de avocat la transmisia LIVE a Conferințele ONLINE Universul Juridic.

Suntem încrezatori că, în această perioadă, cu restricții de circulație și mai mult timp individual, această inițiativă va fi foarte bine primită de către tinerii noștri colegi. Evenimentele ce vor fi organizate în perioada imediat următoare vor urmări teme de interes și de actualitate, cum ar fi șomajul tehnic, carantina, forța majoră, impactul situației actuale asupra industriei de turism, soluții fiscale pentru afaceri ș.a.m.d. Inițiativa vine să completeze și să augmenteze colaborarea deja tradițională avută de I.N.P.P.A. cu Editura Universul Juridic în ultimii zece ani.

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților mulțumește Editurii Universul Juridic pentru această inițiativă și pentru disponibilitatea de a fi, și în acest fel, alături de profesia de avocat.

Pentru a beneficia de această nouă facilitate oferită, dar și de cele anterioare, cursanții I.N.P.P.A. care nu sunt deja înscriși trebuie să transmită datele de contact (nume, prenume, telefon si adresa de e-mail) secretariatului I.N.P.P.A., la adresa de e-mail office@inppa.ro, cu subiectul „Conectare UJ”